15.5 C
Sofia
Tuesday, October 19, 2021
Home Events Рок фест “Хоталич” – 31 август – 1 септември 2018 – Севлиево

Рок фест “Хоталич” – 31 август – 1 септември 2018 – Севлиево

Второто издание на Рок фест “Хоталич” – Севлиево 2018 ще взриви крепостта и ще затвърди титлата, която Севлиево получи миналата година – „новата рок столица на България“. Тази година организаторите – Община Севлиево надминават себе си и обещават грандиозно шоу на 31 август и 1 септември.

Хедлайнери на фестивала тази година и голямата изненада ще бъдат Pero Defformero, а това несъмнено означава рок музика и невероятен купон. Те ще забият на сцената във втората вечер от фестивала, като преди тях на ще чуем СеверозападняцитеОбратен ефект и Svetlio & the Legends. Много емоции, много рок и много настроение очакват всички, които ще се докоснат до магията на средновековния град и крепост “Хоталич” в последните дни на лятото.

Както вече стана ясно, Рок фест “Хоталич” – Севлиево 2018 ще открият ФСБ. Рок легендите обещават грандиозно шоу с незабравимите хитове: „Високо“, „Протегнах две ръце да те прегърна“,„Обичам те дотук“, „След десет години“, „Пак ще се прегърнем“ и много други. Това е единственият фестивал с участието на бандата тази година у нас.

В първия ден от фестивала ще можем да се насладим на български рок – освен легендите от ФСБ, на сцената ще излязат Ахат и Мири – изпълнител от Севлиево. Още първата вечер крепостта ще покори и рок групата P.I.F.

С провеждането на фестивала, по инициатива на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов, Общината постави началото на нова рок традиция в България. Освен популяризиране на местността, в която се провежда – Средновековен град и крепост Хоталич, фестът е и отговор на желанието на севлиевци за развитие и съхранение на рок културата. Феновете отново ще имат възможност, освен да изживеят незабравими мигове със своите любимци и да се насладят на качествена музика, да се разходят из крепостта, която е един от най-добре консервираните и експонирани археологически обекти у нас, отличен със златен медал от на Международната туристическа борса „Ваканция и спа експо“ за исторически обект, превърнат в туристическа дестинация.

Вход – свободен!

The event is finished.

Date

31 Aug 2018 - 01 Sep 2018
Expired!

Time

17:00 - 23:55

More Info

Read More

Location

Севлиево
Севлиево, Bulgaria
Category
Rock Fest Hotalich - Sevlievo

Organizer

Rock Fest Hotalich - Sevlievo
Read More

Next Event

Weather

Overcast
Overcast
16 °C
Wind: 11 KPH
Humidity: 59 %
Feels like: 16 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!