Немските фестивали Rock im Park и Rock am Ring няма да се проведат и през 2021-ва…

С тежко сърце трябва да обявим днес, че Rock im Park и Rock am Ring 2021 ще трябва да бъдат отменени, точно както миналата година, поради Covid-19.

Разбираме, че сте много разочаровани от това – защото ние се чувстваме по същия начин. Но на фона на все още несигурната инфекциозна ситуация и удължаването на „епидемичната ситуация с национални последици“ от Бундестага поне до края на юни, фестивали от такъв мащаб просто не са възможни в близко бъдеще.

Въпреки че толкова много искахме да се съберем с вас тази година в Нюрнберг или Айфел, да се срещнем със стари и нови приятели, да гледаме концерти, да танцуваме и да празнуваме заедно, сега трябваше да осъзнаем, че това за съжаление не е възможно. Вашето здраве и здравето на нашите доставчици на услуги и артисти са нашият основен приоритет.

Благодарим ви от сърце за търпението и доверието. Нека поддържаме духа на нашите фестивали жив заедно и сега гледаме с увереност и очакване на 2022 г., когато Rock im Park и Rock am Ring ще се върнат толкова силни, както винаги от 3 до 5 юни.

След няколко седмици ще стартираме онлайн с онлайн платформа, с която можете лесно да разменяте билетите си за 2022 билета, точно както миналата година.

След тази фаза на размяна ще позволим на всички, които искат да върнат билетите си, да получат възстановяване на билети. Молим за вашето разбиране, че обработката на това ще отнеме известно време.

Скоро можете да прочетете повече информация в често задаваните въпроси на нашия уебсайт.

В същото време, разбира се, ще споделим с вас новини за потвърдени групи за следващата година навреме. Така че можете да се отпуснете и да изберете една от опциите.