Номинираните за Grammy Fever 333 споделиха новата си песен „Supremacy“, която вече е достъпна във всички стрийминг платформи.

Supremacy” пристига веднага след “Long Live The Innocent“, което бе излъчено на живо в YouTube канала на групата. Замислен в знак на солидарност с общностите, протестиращи срещу несправедливостта, „Long Live The Innocent“ събра дарения в полза на Фонда за свобода на Минесота и движението Black Lives Matter, инициативи, насочени към постигане на освобождението и благополучието на цветнокожите общности чрез масово мобилизиране и издигането на следващото поколение лидери.

Това е концентрирано усилие да се насърчат хората да надхвърлят информираността и да предприемат действия“, обясни фронтменът на групата, Jason Aalon Butler. “С локализирани усилия в името на справедливостта за конкретно насочена група хора в тази страна, това ще послужи като артистично активиране, както и платформа за активиране на необходимите мерки за социална и расова реформа. Музиката и изкуството са служили като катализатор за социално насочени движения толкова дълго, но по някаква причина, в момент, когато ние сега получаваме възможността да видим колко дълбоко дефектира системата ни“.

Ето и новото парче, “Supremacy“: