Бандата представя най-хубавите български песни със специални гости на сцената – Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема “Дони и Момчил”

След грандиозните концерти по поредицата Фондацията празнува 10 години около света“, супер групата се готви за следващото паметно събитие тази неделя – на 6 август в Античния театър в Пловдив. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят едни от най-обичаните, емблематични български песни пред хилядите си фенове в Пловдив. Специални гости в лятното турне на групата са – Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема “Дони и Момчил”.

Билети за Фондацията празнува 10 години около света“ на 6 август в Античния театър в Пловдив се продават в системата на Ticketportal.bg и на касата на театъра. Продават се още в книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Началото на събитията е от 20:00 ч.

Легендите на българската поп и рок музика Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко  Поромански от „Фондацията“ обещават специално преживяване и много настроение за всички присъстващи. В Античния театър в неделя ще прозвучат неостаряващите хитове – „Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и Момчил и много други вечни български песни, най-старата от които е от далечната 1967 г.