Любо Киров, Момчил, Константин Цеков, Валди Тотев и Наско от Б.Т.Р. специални гости в грандиозния концерт

Супергрупата Фондацията празнува 10 години около света с голям концерт на 26 април 2023 г. в зала 1 на НДК. В паметното събитие на сцената заедно с Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще стъпят и много специални, музикални гости. А те са – Любо Киров, Момчил, Константин Цеков, Валди Тотев и Наско от Б.Т.Р., с които Фондацията ще празнуват 10 години около света. В края на април зала 1 ще бъде огласена от едни от най-хубавите, емблематични и любими на поколения българи песни, а вечерта ще бъде паметна за българската музика!

Добрата новина е, че след София, грандиозното събитие с марка “Фондацията” ще посети и ще зарадва феновете във Варна и в Бургас. “Фондацията празнува 10 години около света” ще бъде във Варна на 19 юли, в Летния театър и в Бургас на 20 юли, също на сцената на Летния театър. И в морските си концерти Фондацията ще има своите специaлни звездни гости, а кои ще бъдат те, ще стане ясно съвсем скоро.

Билетите за концерта “Фондацията празнува 10 години около света” на 26 април в зала 1 на НДК се продават с пълна сила в системата на Tcketporta.bg, билетна каса на НДК, касата на зала “Арена София”, книжарници Booktarding, Office1Superstore и бензиностанции OMV. Цената на билетите е от 40 до 70 лв. според мястото в залата, а подробности за събитието можете да следите ТУК.

Билети за концерта във Варна на 19 юли и в Бургас на 20 юли могат да бъдат закупени на същите места, както и в Билетните каси на залите по градове.

Последният голям концерт на Фондацията беше в края на ноември миналата година при напълно разпродадена зала, пълна с хиляди пеещи и танцуващи, щастливи хора. Без съмнение атмосферата и настроението в зала 1 и на 26 април ще бъдат на ниво с всички тези страхотни музиканти на сцената!