Община Севлиево остава вярна на традицията и за четвърта поредна година ще посрещне рок феновете в средновековния град

Вокалистът на Rainbow Ronnie Romero идва в Севлиево на 28 август (петък) 2020 г., заедно с Intelligent Music Project – хедлайнери в първия ден на IV-ия национален рок фестивал “Хоталич”. Преди тях на сцената ще се качат Монолит и Hammerhead, а севлиевската група Never Found ще открие фестивала.

На следващия ден, 29 август (събота) ще видим Контрол, Sevi и Absolut, а кулминация на вечерта ще бъдат легендите от Тангра.

“Радостен съм, че след рекордния брой посетители и огромния интерес към досегашните издания на рок фестивала, тази година отново ще успеем да дадем сцена на качествената музика, а на верните й фенове – незабравими емоции”, коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

“Фестивалът се провежда на открито и ще бъдат взети всички противоепидемични мерки за неразпространение на новия коронавирус, макар че се надяваме до края на лятото заболеваемостта да е намаляла значително”, коментират още организаторите.

Вход – 3 лева

Подробности за събитието: http://www.sevlievo.bg/

https://www.facebook.com/events/1262712460586671/

Миналогодишното издание на фестивала доведе в града рекорден брой посетители, а заявката за тазгодишното издание е още по-категорична. Припомняме, че през 2019 сцената покориха Bazooka Giganta, John Steel с David Reece, Eridan, Odd Crew, Drun4fun, „Балканджи“, Милена, „Конкурент“ и „Фондацията“. В началото на изпълнението си легендарните музиканти от „Фондацията“ обявиха пред феновете си, че това е първият им концерт по повод 75-та годишнина на Кирил Маричков.

Ronnie Romero & Eridan @ Hills Of Rock, 2019