Танкове, хеликоптери, огнехвъргачки, скален орел и древни конници са част от новия клип на Б.Т.Р. Видеото е към песента „Никога преди” и отново е в стилистиката на киното (както и предишните два клипа – „Несбъдване” и „Моята сила”).

Филмовият разказ е изпълнен с респект към българския войник и преклонение пред достойната памет на нашите воини. Ултрадинамичните бойни сцени се прекъсват от величествената появата на прабългарски хан, която препраща към приемствеността на българския боен дух.

Режисьор на видеото е Петър Петров, експерт във визуалните ефекти, управител на Bubu Studio – едно от най-успешните филмови студия у нас. Оператор е Александър Кърцов, а изпълнителен продуцент – Йоанна Валери. Ролята на хана е поверена на основателя на „БагаТур” – Райчо Гънчев, а на войника – на Енчо Нейков.

За сто процентовата реалистичност на военните кадри е използвана действаща военна техника и реални военнослужещи от нашата армия. Снимките са реализирани на осем различни локации в страната ни. Видеоклипът на „Никога преди” е вторият съвместен проект на Б.Т.Р. и Петър след „Несбъдване”.

Стайлингът на Б.Т.Р. във видеото е на Кристина Бъчварова. Автор на музиката и текстът е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р. Видеоклипът към песента „Никога преди” е част от националната кампания на Министерство на отбраната „Бъди войник”.