След като Sabaton обявиха името на своя нов албум: “The War To End All Wars“, сега е време за първото видео – за него групата работи с екипа на World of Tanks!

„Беше страхотно преживяване да работим с момчетата от World of Tanks и Wargaming по този огромен проект“, заяви вокалистът на Sabaton Joakim Brodén. “Заедно създадохме епична музика за “Steel Commanders” и това е идеалният начин да дадем началото на нашето огромно сътрудничество. Горди сме, че сме част от това чисто ново събитие в играта, което включва първото по рода си ниво Tier IX Premium Tank като най -добрата награда, както и нас като членове на екипажа“.

Групата не е сама в тази песен, към тях се присъединява номинираната за Grammy виртуозна челистка Tina Guo. Гледайте “Steel Commanders” тук:

Бандата заяви за предстоящия диск: „Почти две десетилетия пеем за исторически битки и войни от цял свят.

Изминаха две години от излизането на последния ни албум „The Great War“, концептуален албум, разказващ истории от Първата световна война. Оттогава всички ние се опитваме да вземем решение за следващата глава от нашето повествование. Шведската история? Американската гражданска война, историята на Наполеон или може би кръстоносните походи?

Не, скъпи приятели… Ще се съсредоточим отново върху началото на 20 -ти век.

„Ние ви даваме: “The War To End All Wars”!

“Вярваме, че има още какво да се открие в този конкретен момент от историята. Все още има толкова много истории от Първата световна война, които трябва да бъдат разказани. След време ще ги научим всички…”