Ozzy Osbourne издаде своя нов албум, Ordinary Man, на 21 февруари. В песента “Ordinary Man”, която вече има и свой видеоклип, участват Elton John и Slash.

Ozzy казва за парчето: “Всичко се получи естествено. Slash е мой скъп приятел, както и Elton. Когато пишех “Ordinary Man“, това ми напомни за стара песен на Elton и казах на Sharon:” Чудя се дали той би искал да пее в нея? Попитахме и ето, ето, той се съгласи и пее и свири на пиано на песента. “

Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), който свири в на целия албум заедно с Duff McKagan (Guns N’ Roses) и продуцента и китарист Andrew Watt, обясниява. “Slash записа и солото във втория сингъл „Straight to Hell“, но първоначално го поканихме за „Ordinary Man“, защото това е по-скоро мелодична песен ала The Beatles.

“Тя е почти като “November Rain“, но не съвсем. Това е добра песен и Slash свири прекрасно в нея”, ентусиазира се Smith. “И тогава решихме: “Ами има пиано. Кой е наистина добър пианист? Не знам”… Да вземем Rocketman!”

Ето новото видео, “Ordinary Man”, режисирано от Stephen Lee Carr:

Ordinary Man е първият солов албум на Osbourne от почти 10 години насам. Записан в Лос Анджелис, мащабният проект обединява продуцента Andrew Watt на китари, Duff McKagan (Guns N’ Roses) на бас и Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) на барабани, и включва колаборации с Elton John, Post Malone и Tom Morello.

Ozzy Osbourne – “Ordinary Man

1. Straight To Hell (feat. Slash)
2. All My Life
3. Goodbye
4. Ordinary Man (feat. Elton John)
5. Under The Graveyard
6. Eat Me
7. Today Is The End
8. Scary Little Green Men
9. Holy For Tonight
10. It’s A Raid (feat. Post Malone)
11. Take What You Want (Post Malone feat. Ozzy Osbourne and Travis Scott)