Организаторите на белгийския фестивал Graspop Metal Meeting обявиха днес, че фестивалът няма да се проведе през 2021-ва година.

“Трябва да обявим, че 25-ото издание на Graspop Metal Meeting няма да се състои тази година и се отлага за 16 – 19 юни 2022 г.

Не бихме искали нищо повече от това да посрещнем метъли от цял ​​свят в Десел този юни, но за съжаление това няма да е възможно. Безопасността на посетителите, персонала и артистите винаги е нашата основна грижа. И с нетърпение очакваме да върнем GMM по-силен от всякога през 2022 г.! Ще направим всичко възможно да прехвърлим възможно най-много от предвидените банди за GMM 2021към нашето издание 2022. Пълният лайнъп ще бъде обявен по-късно.

С титулярите на билети скоро ще се свърже Ticketmaster. Повече подробности ще последват веднага щом станат налични. Всички закупени билети за GMM 2021 ще се прехвърлят към GMM 2022. Нашите сърдечни благодарности се отправят към всички фенове, които запазиха своите билети от 2020 до 2021! Вашата непоколебима лоялност и невероятна подкрепа в тези времена са това, което ни държи. Ще преодолеем това заедно и се надяваме да се присъедините към нас през 2022 година.”