Бандата се завърна от Манчестър за самостотелни концерти в Пловдив (15.11), Варна (17.11) и София (18.11)

 След близо шестмесечна пауза инди рок бандата Hayes & Y се завърна у нас с три самостоятелни концерта. Групата ще представи песни от всичките си EP-та, както и най-новия си супер успешен сингъл „Аlways so simple, Always so cold”, който покори класациите в Англия през изминалия месец. Мини турнето ще започне тази сряда с клуб BeeBop Cafe в Пловдив, ще продължи в петък с клуб Vitangе 33, Варна и ще завърши с голям концерт в столичния Mixtape 5.

След като концертът в София бе разпродаден преди седмици, групата реши да пусне още билети и да премести събитието в голямата зала на Mixtape5. Въпреки това количеството билети е ограничено, а предварителната прожаба е препоръчителна. Интересът към Hayes&Y е сериозен не само в България, но и в Англия, където момчетата живеят и твоят от вече 2 години. След успеха на последния си краткосвирещ албум Sinclair, продуциран от лондонския лейбъл The Animal Farm, сега групата записва нов личен рекорд с парчето „Аlways so simple, Always so cold”. Само месец след издаването песента влиза в ефира BBC Manchester и достигна 13-то място в класацията на Spotify UK Viral Top 50, задминавайки новия сингъл на Noel Gallagher от Оаsis.

Билети за концерта в София може да закупите в мрежата на TicketLogic: https://www.ticketlogic.bg/hayes-amp-y-live-mixtape-b-side/29695

Детайли за събитието и актуална информация може да следите тук: https://www.facebook.com/events/132218930839727/

Може да откриете Hayes & Y на:

http://hayesandyband.com/

https://www.facebook.com/HayesAndYBand?fref=ts