Американската петорка очаква с нетърпение срещата с българската публика

Hollywood Undead ще разтърсят зала Универсиада на 26 юни! Европейското турне на групата преминава с изключителен успех! Прочути с взривяващите си изпълнения на живо, Hollywood Undead разпродават концертите си по целия свят. Специални гости на дългоочакванoто им шоу в София ще са финландската банда Blind Channel.  Те са една от най-успешните и модерни рок групи във Финландия.  Популярното радио YleX описва бандата като „най-дивата и изпълнена със страст група във Финландия“.

В деня на концерта, вратите на зала Универсиада ще бъдат отворени за посетителите в 18:30 часа. Малко преди да излязат на сцената, Hollywood Undead ще се срещнат лично с 10 от най-големите си български фена в бекстейдж зоната за автографи и снимки с тях.

На концерта си в София Hollywood Undead ще изпълнят както едни от най-големите им хитове, така и песни от последния им албум “FIVE”.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim и Ticketpro, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.