Ice Nine Kills ще издадат концертния албум “I Heard They KILL Live!!” на 30 октомври чрез Fearless Records. Предварителни поръчки тук.

Концертът е записан на 30 ноември 2019 в The Palladium, Устър, Масачузетс. Режисжор е David Brodsky, а групата ще представи концерта на виртуално събитие ден по-рано, на 29 октомври.

Ice Nine Kills – “I Heard They KILL Live!!”:

01. Thank God It’s Friday
02. The Jig Is Up
03. Savages
04. The Nature Of The Beast
05. The World In My Hands
06. Communion Of The Cursed
07. A Grave Mistake
08. Your Number’s Up
09. Rocking The Boat
10. Merry Axe-Mas
11. Thriller
12. Hell In The Hallways
13. Stabbing In The Dark
14. The Fastest Way To A Girl’s Heart Is Through Her Ribcage
15. Love Bites
16. Tess-Timony
17. Me, Myself And Hyde
18. The American Nightmare
19. IT Is The End