James Blunt разкри удивителното ново видео към вълнуващия му нов сингъл “Don’t Give Me Those Eyes”. James обяви и турнето си във Великобритания, което започва през ноември

В режисираният от Travis Kopach от Rad Brooklyn видеоклип участват James Blunt и моделът на Victoria’s Secret Kamila Hansen от Бразилия. Видеото започва със заснета от въздуха сцена на британския музикант, който тича по улицата, точно преди да бъде прекъсната от друга, в която Kamila води мистериозен разговор по телефона, след което започва да плаче.

Видеото включва смесица от кадри на двойката като деца и възрастни, първо вкъщи заедно, след това танцуващи в нощен клуб сред неонови светлини, както и возещи се на старомодно влакче на ужасите, след което сюжетът придобива неочакван и шокиращ обрат.

Парчето е от петия албум на James “The Afterlove”, който излезе през март чрез Atlantic Records.

Изпълнителят е насрочил турне във Великобритания за ноември, за което вече се продават билети. “The Afterlove Tour” e четвъртото турне на James след голямото “Moon Landing Tour”, с което той направи повече от 140 концерта в целия свят в рамките само на една година.

Албумът “The Afterlove” на James Blunt е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте “Don’t Give Me Those Eyes” в Spotify и в Apple Music.

Пълен списък на датите от турнето:

November 17 Motorpoint Arena, Nottingham
November 18 First Direct Arena, Leeds
November 20 Clyde Auditorium, Glasgow
November 21 Barclaycard Arena, Birmingham
November 21 Eventim Apollo, London
November 24 Brighton Centre, Brighton
November 25 BIC Windsor Hall, Bournemout