Организирано в партньорство с клуб Terminal 1, онлайн събитието предлага рокендрол ескейпизъм.

Има начин, в създалата се в настоящето ситуация, да бъдат подкрепени артистите и клубната сцена, а и групата да се срещне със своите фенове и този начин са актуалните напоследък онлайн стрийминг концерти. Благодарение на нашумялата платформа за онлайн събития Urbo, има създадена възможност хората, които искат да ги подкрепят, да купят символични билети. Те са в диапазон от 5 до 50 лв. и не служат за достъп на концерта, а за да помогнат на артистите и клуба да преодолеят резкия спад или пълната липса на приходи. В същото време, за да може никой да не бъде изолиран, концертът е свободно достъпен за всички. Това е находчив подход, който позволява всеки да помогне на другия, с каквото може, и в същото време да разпусне и да се забавлява.

Jeremy? Замислят да променят характерното за тях цялостно шоу и да го адаптират към новия формат, който онлайн и социалните мрежи предлагат – възможност да директна комуникация с хората, които гледат. Ще отговарят на въпроси в специална Q/A сесия след концерта и ще очакват предизвикателства от своите фенове.

“Струва ни се, че нито класическия Jeremy? рок концерт, нито стерилното снимане като на предаване в студио са подходящи. Бихме искали да направим позитивно емоционално изживяване за хората, които гледат и за нас самите, въпреки че не разполагаме с нов ресурс в това. Начинът е да вложим още от себе си, да застанем възможно най-близо до хората и просто да изживеем заедно няколко момента с музика и общи истории. Надяваме се, че по този начин ще се заредим взаимно” – разказва фронтменът на групата Ерсин

За да могат хората да присъстват на концерта е необходимо се абонират (subscribe) към официалния канал на Jeremy? в Youtube https://www.youtube.com/c/JEREMYband.

А тези, които искат да подкрепят групата и клуба могат да купят билети тук: urbo.live/jeremy

Гледайте онлайн концертът на Jeremy? В клуб Terminal 1 на 24 април, в 21:00. Можете да следите за повече информация на техните официални страници в основните социални мрежи.