Хореография от светлини и лазерни ефекти, приповдигнато настроение, щастливи лица и музика, която се влива директно в душата – това е възможно най-краткото описание за концерта, който Jeremy? представиха пред над 600 фенове.

Повече от 3 часа Jeremy? забавляваха своята публика. Вратите отвориха в 19:00, а точно в 20:00 момчетата от Bears & Hunters бяха на сцената, за да подготвят хората за предстоящото удоволствие. Мечоците са вече добре познати за хората, които слушат българска алтернативна музика и бързо вдигнаха настроението на всички в залата. В 21:00 Jeremy? стъпиха на сцената и шоуто започна със солиден саунд, невероятни светлинни ефекти и лазери, които пронизват директно в сърцето и го карат да пее заедно с бандата на сцената.

Специален гост на събитието и изненада за феновете беше самият Насо Русков (BabyFace Clan), който изпълни заедно с Jeremy? една от най-любимите песни на публиката Just Like The Rolling Stones, включена в първата част на едноименният им албум. Песните от JEREMY? II са вплетени в сетлиста, така че всичко има изразена последователност и умело държи и нажежава атмосферата.

Снимка: Creative Visual Solutions

Сред публиката на Jeremy? бяха и Свилен от група Остава, Георги Згуров-Гурко и Цветан Методиев (Анимационерите), Стенли и Людмила Сланеви, Димо (P.I.F.), Иво Чалъков (Gravity Co.), Мирян Костадинов – MIRY, Милена Цанова-Лени и още популярни личности от музикалните среди.

Веднага след концерта групата раздаде десетки автографи на дискове, тениски и постери и продължи вечерта със своите фенове в култовия клуб Строежа.

За това звукът да бъде на нужното ниво са отговорни Stagematers. Специалните светлини, в ритъм с изпълненията, са дело на Богдан Шишеджиев. Невижданите лазери със специална хореография по музиката на Jeremy? са дело на Анди Фокнер (Andy Falkner) и Ивелина Иванова – www.lasershows.bg . Освен невероятното си представяне на сцената, Jeremy? бяха подготвили изненада и за хората, които не могат да бъдат на живо на концерта, и излъчиха цялото шоу безплатно онлайн на страницата си във facebook, благодарение на професионалният екип от GF-Studio.

Събитието беше осъществено със съдействието на Jameson и Tuborg.

Вече можете да чуете и купите новия албум на Jeremy? във всички онлайн магазини и стрийминг платформи:

Google Play: https://goo.gl/bbVkUm
Apple Store: https://itunes.apple.com/bg/album/jeremy/1371010818
Spotify: https://goo.gl/XkVJtm