Групата навлиза в заключителната фаза – следват Глазгоу и Брайтън

Българската група Jeremy? е в кулминацията на европейското си турне. Пред бандата е последната седмица от едномесечната обиколка, като последните три концерта са от особено значение.

На 22 ноември, тази сряда, музикантите ще посетят за първи път шотландската столица Глазгоу, където ще свирят заедно с местните St. Providence в клуб Ivory Blacks. На 23-и, в четвъртък, Jeremy? се завръщат в Брайтън, откъдето пазят чудесни спомени от участието си в програмата на фестивала за нова музика The Great Escape 2015, когато за първи път родната банда представи себе си на големия форум, и то с цели два концерта. Този път те ще станат част от клубния афиш на града с лайв в Sticky Mike’s Frog Bar. Там ще бъдат подкрепени от локална страна в лицето на дуото Atlas Wynd, както и от специалните гости – щатската изпълнителка Sonia Leigh и нейната банда. Тя ще се включи и в Лондон на следващия ден, плюс Leontas. Именно на 24 ноември, петък, в легендарния The 100 Club ще бъде финалът на серията концерти на Острова. Според предварителни заявки, се очаква в клуба да присъстват представители на музикалната индустрия, които проявяват интерес към бъдеща съвместна дейност с Jeremy?.

Билети и за трите дати се предлагат в мрежата на Wegottickets.com, както следва:

Jeremy? & St. Providence – Live in Glasgow – 22 Nov 2017

Tickets: http://www.wegottickets.com/event/421615

Jeremy? & Sonia Leigh & Atlas Wynd – Live in Brighton – 23 Nov 2017

Tickets: https://www.wegottickets.com/event/419731

Jeremy? & Sonia Leigh & Leontas – Live in London – 24 Nov 2017

Tickets: http://www.wegottickets.com/event/419965

В средата на месец декември с концерт в клуб Терминал 1 ще бъде представен новият видео-сингъл на Jeremy?, по чиято продукция работи голяма част същия екип, осъществил записите на дебютния им албум и клиповете.