Украинската банда Jinjer представи своето ново видео, “Disclosure!“.

Песента е от новия албум на бандата “Wallflowers“, който излезе на 27 август 2021. През октомври започна и голямото им турне със Suicide Silence в Северна Америка, което ще продължи до декември.

Чрез тяхната безмилостна упорита работа, нон-стоп турнета и аплодирани от критиката издания, които им осигуряват над 250 милиона стрийма в различни платформи, Jinjer са безспорно една от най-горещите и вълнуващи съвременни групи, активни днес. Те се превърнаха в синоним на това да правят нещата по свой начин и да нарушават всяко правило в наръчника за хеви метъл, което ясно се вижда от дългоочаквания им четвърти студиен албум, “Wallflowers“.

Новият албум не само представя методична и преднамерена следваща стъпка във вече внушителната кариера на групата, но и отразява личните неприятности, с които са се сблъсквали поради световните събития през последната година. “Wallflowers” е не само надграждане на прогресивния метъл звук, за който жадуват всички фенове на Jinjer, но и звукова тенджера под налягане с технична музикалност, емоционална ярост и интензивен саундтрак, подобаващ на мъчителното състояние на света днес. Изхождайки от обхванатия от конфликти украински регион Донецк, но сега наричащ Киев тяхна родна база, Jinjer наистина не щадят думи – или рифове – в “Wallflowers“. Тяхната изключителна прецизност, съчетана с остро като нокти на хищник отношение, им спечели яростно лоялна, бясна фенбаза и огромно признание на критиците, което прави Jinjer една от най-обсъжданите групи днес и им спечели много разпродадени концерти по целия свят. “Wallflowers” продължава там, където е спрял предшественикът му “Macro“, само че този път с по-малко разсейване и повече време да се съсредоточи върху писането на песни.

Гледайте новото видео “Disclosure!” тук:

Jinjer: “Wallflowers

 1. Colossus
 2. Call Me a Symbol
 3. Vortex
 4. Disclosure!
 5. Copycat
 6. Pearls and Swine
 7. Sleep of the Righteous
 8. Wallflower
 9. Dead Hands Feel No Pain
 10. As I Boil Ice
 11. Mediator

Турнето на Jinjer: Coming To America 2021 включва специалните гости Suicide Silence плюс All Hail The Yeti. От него остават още няколко дати:

11/16: Cleveland, OH @ House of Blues
11/17: Detroit, MI @ St. Andrews Hall
11/18: Toronto, ON @ Phoenix
11/19: Montreal, QC @ M Telus
11/20: New Haven, CT @ Toad’s Place
11/21: Boston, MA @ Big Night Live
11/23: Brooklyn, NY @ Warsaw
11/24: Philadelphia, PA @ TLA
11/26: Norfolk, VA @ The Norva
11/27: Baltimore, MD SOLD OUT
11/28: Charlotte, NC @ SOLD OUT
11/30: Orlando, FL @ House of Blues
12/01: Tampa, FL @ Jannus
12/02: Pensacola, FL @ Vinyl
12/03: Atlanta, GA @ Buckhead Theater
12/04: Nashville, TN @ Brooklyn Bowl
12/05: New Orleans, LA @ House of Blues
12/07: Houston, TX @ House of Blues
12/08: San Antonio, TX @ Aztec Theater
12/09: Dallas, TX @ House of Blues
12/11: Albuquerque, NM @ El Rey Theater
12/12: Phoenix, AZ @ The Pressroom