HOBPКалифорнийските стоунъри House Of Broken Promises се присъединяват като трета група за концерта на рокерите от Охайо – Valley Of The Sun & френската фъз машина Dot Legacy. Концертът ще се състои в столичния клуб *Mixtape 5* на 13-и октомври, четвъртък.

Създадена от пепелта на покойната, велика и печално недооценена група Unida (в която участва и John Garcia от Kyuss), House of Broken Promises е двоен шут от класически хард рок без никакви задръжки. Не можете да пишете рифове, като тези в ‘Blister’ и ‘Highway Grit’, без те да са част от ДНК-то ви; не можете да свирите груув като този в ‘Walk on By’ и ‘Obey the Snaкe’ по случайност – трябва да гo чувстватe в дъното на костите cи. И точно това получаваме от House of Broken Promises!

На 13 октомври ни очаква истинска позитивна, Heavy Rock ‘N’ Roll вечер, носеща заряда на олдскуул калифорнийския саунд – да, точно този, който ни кара да настръхваме от кеф и косите ни да летят!

Организатор на тройната ударна свирня са Wrong Events. Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bg. Цената им е 15лв.

Следете официалното събитие на концерта във ФБ: https://www.facebook.com/events/1760447524192821/

Припомнете си и интервюто, което Arthur, основният двигател на HoBP даде за Rock The Night преди няколко месеца:

Интервю: Arthur Seay от щатските стоунъри House of Broken Promises