Броени месеци след премиерата си тази пролет хитовият филм на Виктор Божинов атакува върха на боксофиса и зае 2-ро място за последните 30 години. „Голата истина за група „Жигули“ събра над 150 000 зрители и приходи от близо 1 400 000 лв. Скоро след своята онлайн премиера в платформата Neterra.TV+, той успя да постави още един забележителен рекорд, като стана най-търсеното родно заглавие в този формат за периода от съществуването на платформата. Филмът е достъпен от цял свят с допълнителна опция за субтитри на английски език и е гледан от всички краища на света. На най-голям успех извън страната заглавието се радва в САЩ, Обединеното кралство и Германия.

 „Голата истина за група “Жигули“ генерира огромен интерес и успя да върне публиката в салоните със силния си сюжет, перфектния си каст, страхотната музика и професионалната работа на екипа. Динамичният диалог, комичните обрати и безкомпромисната актьорска игра дадоха шанс на зрителите да си припомнят специфичното удоволствие от гледането на български филм, носещ духа на най-силните години на родното кинопроизводство. Сега тази възможност се разгръща още повече от онлайн достъпа, който удължава пътя на филма и скъсява дистанцията със сънародниците от цял свят. Поради голямото търсене, от 9.12.2021 г. филмът ще е наличен и за закупуване, а цената за наем ще е намалена.

„Радвам се, че филмът не спира да вълнува зрителите и че продължаваме да носим положителни емоции на хората в България и извън нея. За нас с екипа водещото беше преди всичко да създадем качествен филм и смятам, че въпреки всички затрудняващи обстоятелства, успяхме да го постигнем. Нестихващият интерес на зрителите е най-голямото признание за това. Надявам се още дълго да го гледат онлайн у дома, сега идва чудесно време за приятни преживявания с близките хора“, споделя режисьорът Виктор Божинов.

„Това е филм, който може да се гледа отново и отново и всеки път да е все така забавен, затова смятам, че моментът е повече от подходящ да предложим и варианта за закупуването му в онлайн платформата.“, допълва продуцентът Кръстьо Ламбев.

В главните роли във вълнуващата история на група бивши музиканти, които се опитват да се съберат след 30-годишна раздяла, са едни от най-обичаните български актьори като Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев – Геро, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. В каста са още Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и Климентина Фърцова. Филмът е достъпен онлайн на платформата Neterra.TV+ от цял свят без необходимост от абонамент. От 9.12.2021 г. той може да бъде закупен за 9.99 лв. или да се наеме за 6.99 лв.

За Neterra.TV+:

Neterra.TV+ е онлайн платформа, която предлага достъп до разнообразна селекция от качествено авторско съдържание. Потребителите могат да гледат най-новите и атрактивни български и чужди заглавия, актуални кинофестивали, концерти, събития на живо и още. Каталогът на https://neterra.tv/plus е достъпен без необходимост от абонамент и се обновява непрекъснато, като предлага опция за наем или закупуване. Платформата е част от Neterra.TV, която вече 15 години предоставя на сънародниците в чужбина достъп до най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове във високо качество за целия свят.