Измина почти година, откакто светлините на сцените по света угаснаха. Kiss – една от най-големите банди в световен мащаб, приети в Rock & Roll Hall of Fame, анонсираха най-голямото концертно събитие на годината, с което ще изпратят 2020 в Новогодишната нощ от остров Палм Джумейра в Дубай.

В годината, в която сценаите в цял свят останаха тъмни и феновете по цял свят жадуваха да преживеят истинска музикална емоция на живо, Landmarks Live ще реализира най-забележителния концерт в историята на Kiss от The Royal Beach в Atlantis Dubai, който ще бъде съпроводен от невиждано до сега зрелищно фойерверк шоу. По думите на мениджъра на групата – това ще бъде най-голямата продукция в историята на Kiss!

Събитието ще бъде заснето с повече от 50 камери с 360-градусова перспектива, шоуто, продуцирано от Landmarks Live, ще бъде излъчено в 4K и ще е достъпно в цял свят от всеки компютър, мобилно устройство или Apple TV с 1080p Livestream and ticketing благодарение на Tixr и fite.tv.

Събирайки екип от 400 души за първи път от 8 месеца, продукцията ще вземе всички необходими мерки срещу Covid-19.

След 9 мрачни месеца в пандемия светът най-после ще види светлина. В Новогодишната нощ Kiss ще пренесат Рая на Земята, ще разместят земните пластове и ще ни изстрелят от 2020 с най-мащабното и взривяващо събитие в нашата история. Всички се нуждаем точно от това. Всички го заслужаваме. Готови сме, 2021!”, споделят музикантите.

Концертът на Kiss и фойерверк спектакъла ще са достъпни на различни ценови нива. Всички стрийминг пакети ще включват опция за гледане отново, така че феновете ще могат да станат зрители на концерта, съобразено с часовата зона, в която се намират. Цените започват от $39.99.

Шоуто ще започне в 20:00, гледайте то тук: