Драматичната история на необичайното партньорство, довело до създаването на Hybrid Theory, най-продавания дебютен албум на XXI век

Съвсем скоро книгата на Jeff Blue “One Step Closer. От Xero до #1: да станеш Linkin Park” ще бъде издадена на български от издателство Locus Publishing.

За “One Step Closer. От Xero до #1: да станеш Linkin Park. Една стъпка по-близо”

От неповторимата перспектива на мениджъра, който ги открива, “One Step Closer” разкрива как колежанският стаж на Брад Делсън се превръща в катализатор за няколко млади музикални визионери, водени от Майк Шинода, и дава тласък на група, която преживява безброй откази, надхвърля всички очаквания и се превръща в гласа на цяло поколение.

Тази история за борба срещу неблагоприятните шансове проследява ранните дни на Linkin Park, от първия им демозапис под името Xero и първото изпълнение в легендарния клуб Whisky a Go Go, през неуморните усилия да полират до съвършенство емблематичното си звучене и откриването на Честър Бенингтън. Джеф Блу е бил там, когато никой друг не вярва в бъдещето на групата, а това е неговият мемоар за невероятното пътешествие.

“One Step Closer” е вдъхновяващо свидетелство за силата на постоянството и детайлна хроника на случилото се зад кулисите по време на създаването на една мечта – и всичко, което е било необходимо за постигането ѝ.

Отзиви

„Издръжливост, стремеж и силата да се преодоляват спънки са качествата, нужни за създаването на звезди. Препятствията могат да те мотивират или да те съсипят. Но най-вече разкриват истинското ти лице. В случая на Блу и Linkin Park разкриват величие.“ – Forbes

Книгата е налична за предварителна продажба тук.