Тази есен, на 14.10, ще се навършат 10 години от създаването на Metal Hangar 18. За да отбележат своя юбилей, нашите приятели и колеги са решили да празнуват  подобаващо.

На 15 октомври (неделя), в софийския клуб “Mixtape 5” B-side, е организиран купон с някои от близките им приятели и групи. Ето и  5-те банди, които ще направят рождения ден на Metal Hangar 18 истински празник.

Вечерта започва с младите, но вече сериозно утвърждаващи се на сцената – Fragments Of Existence. Продължава с доста добре познатите модерни метъл бойци от Fyeld. Интересните и традиционно силни Ювиги също ще се включат.

Няма да мине и без една от най-бързо развиващата се група в последните година-две – Velian. И твърдия край на вечерта ще сложат известните не само у нас Eufobia.

Очаквайте повече подробности и изненади покрай това събитие, както и другите концерти организирани в чест на 10 години Metal Hangar 18:

29 септември – руската фолк чета GRAI, водена от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостува за първи път на родна земя.

21 октомври – култовата немска спийд/траш метъл група SDI ще гостува отново в България.