Контрол представят напълно нова песен

След официалния старт на Gega Sound преди месец, дойде ред и на второто събитие, което ще се състои на 8 юни 2018 г. (петък) на култовата софийска сцена в „Маймунарника“, Борисова градина. Хедлайнер на събитието ще бъдат ветераните от най-популярната българска пънк-група – Контрол, които ще изпълнят освен най-популярните си хитове, така и песни от последния им албум „9“, както и ще представят чисто ново парче на бандата.

Първи пред публиката ще излязат Радула, приветствайки всички с неподправения грууви рап-метъл, следват българските заслужили майстори на погото Piranha, трети са красивите и умни прогресив-пънк лудетини Млък!.

Ето и програмата на събитието:

18:30  – Отваряне / DJ Set: DJ Onzy
19:30 – Радула
20:15 – Piranha
21:00 – Млък!
22:00 – Контрол

Билети вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на символичната цена от  10 лв.

Освен яките банди, гости на събитието ще бъдат DJ Onzy (Лъчезар Босаков от Van Cock), който ще подбира музиката преди старта и между живите изпълнения, както и арт/мърч щанд, където както музика и други артикули на бандите, гостите в „Маймунарника“ ще могат да си харесат красиви бутикови, ръчно изработени бижута и аксесоари от ъндърграунд-автори.

Каним всички любители на хубавата българска музика да прекарат заедно с нас една приятна и изълнена с музика и емоции юнска вечер.