Последни детайли около концерта на 7 март в клуб Joy Station

Palaye Royale разпродадоха първото си шоу в София!

Турнето на Palaye Royale в Европа върви с шеметен заряд, а нашата дата е вече напълно разпродадена. Бандата замести Yonaka и ще дойде у нас с друг съпорт – това е интересната и екстравагантна американска група Starbenders. Концертът на 7 март в клуб Joy Station, който се организира от Loud Concerts, се очертава като едно от най-интригуващите пролетни рок събития в София.

В клуба няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена от охраната на входа на клуб Joy Station или свалена предварително оттук: www.loudconcerts.com.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

Най-запалените фенове на бандата, които имат специални VIP пакети, задължително трябва да имат предварително закупен билет за концерта. Тяхната среща с Palaye Royale ще започне точно в 18 часа!