Инди-рок великаните James издадоха концертния албум “Live In Extraordinary Times” на 11 декември 2020 в различни формати – 2CD, DVD, винил плюс множество допълнителни материали за феновете – фото-книга, подписани снимки, тениски и др. Почти две години по-късно, това издание е достъпно и в онлайн стийминг услугите.

“Както пожелаха много фенове на бандата – концертно DVD и двоен албум, запечатващи духа на концертите от последните години. Да се надяваме, че това ще ви помага в предстоящите дни на изолация – нещо, което да ни напомня за тези събирания с интимност и страст. Благодаря ви, че сте заедно с нас в шантавия свят на James”, казва фронтменът Tim Booth.

Специално подготвен от групата, „Live in Extraordinary Times” улавя динамичните изпълнения на живо на James в рамките на неотдавнашната кампания за представянето на техния петнадесети студиен албум „Living in Extraordinary Times”. Tурнето, обхващащо 14 държави и 86 шоута, включително най-голямата им някога публика в Манчестър Арена, интимен клубен концерт в Мадрид и политически натоварено шоу във Филаделфия, тази рядка колекция от изпълнения на живо илюстрира защо James се превърна в една от най-уважаваните концертни банди на живо в Обединеното кралство. Винаги креативно неспокойни и с намерение да подтикнат себе си и публиката, James са известни с това, че сменят песните в сетлиста всяка вечер, докато се ровят в невероятно богатия си каталог. След година, която е всичко друго, но не и обикновена, тази специална колекция ни напомня за силата на живата музика

Поръчайте тук: https://james.tmstor.es

James – “Live In Extraordinary Times

CD1

 1. 5-0
 2. Waltzing Along
 3. Leviathan
 4. Broken By The Hurt
 5. She’s A Star
 6. Getting Away With It
 7. Stutter
 8. Feet Of Clay
 9. Moving On
 10. Many Faces
 11. Sometimes
 12. Come Home

CD2

 1. Hank
 2. Picture Of This Place
 3. English Beefcake
 4. P.S.
 5. Heads
 6. All I’m Saying
 7. Extraordinary Times
 8. Tomorrow
 9. What’s It All About
 10. Laid
 11. Attention