Dropkick Murphys идват за първи път у нас. Концертът утре, 5 юни, е без съмнение едно от най-очакваните събития у нас тази година. 

Многохилядна публика ще изпълни Зимния концерт в София, за да участва в невероятно зареждащото шоу на ирландската банда от Бостън.

Касата на входа ще започне работа в 17:00, а вратите на залата ще бъдат отворени за публиката в 18:00. 

Концертът започва в 19:45, като първи на сцената ще излезе специалният гост от Англия – Frank Turner.

Веднага след него настъпва дългоочакваният момент за всички Dropkick Murphys  маниаци. Шоуто ще завърши малко преди 23:00!

Хора със затруднено придвижване (колички) – за тях е предназначен служебният вход на Зимния дворец – намира се от задната му страна (към Витоша). Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се свържат с нас на специалния телефон 0886 660-311. Те ще бъдат настанени в обособен сектор в залата – в близост до специална тоалетна. 

Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!

Все още можете да вземете своя билет с цена 65 лв в системите на www.Eventim.bg. www.EpayGo.bg и всяка каса на Easypay в страната. Утре ще се продават по 70 лв. 

Деца до 10 години (включително) влизат без билет, но задължително с придружител.  

В Зимния дворец няма да се допускат:
– професионални камери и фотоапарати;
– обемисти сакове;
– напитки;
– хладни и огнестрелни оръжия;
– лица в неадекватно състояние.

Внимание:

– Пушенето в зимния дворец е абсолютно забранено, включително и на електронни цигари. Нарушителите ще бъдат извеждани извън територията на залата – без право да се върнат в нея.

Допълнително:
– Освен регулярните тоалетни на Зимния дворец, ще бъдат монтирани и временни тоалетни за удобство на големия брой зрители.
– В Зимния дворец ще има и четири бара с вода и бира…
– Щандът с официалните сувенири на Dropkick Murphys  и Frank Turner ще бъде богат и много разнообразен. Ще го намерите точно срещу входа!

Ще изживеем заедно един незабравим концерт :-)))