MTV Unplugged на Liam Gallagher трябваше да бъде на пазара още през април, но бе отложен за 12 юни. Миналото лято Liam се присъедини към списъка на великите изпълнители на всички времена (Paul McCartney, Page and Plant, Nirvana и много други), които заснеха престижни MTV Unplugged сесии.

С този концерт, Gallagher завършва нещо, което започна през 1996-та. Тогава той трябваше да участва заедно с Oasis в предаването, но почти не се появяваше на репетициите и отказа да участва в последния момент с оправдания за болно гърло. Това наложи Noel Gallagher да се изяви като водещ вокал…

За концерта си през 2019-та в Hull City Hall той бе поканил и китариста на Oasis, Bonehead. Заедно те направиха класики като “Champagne Supernova”, “Some Might Say” и “Sad Song”. „Беше чест да изпълнявам на легендарното предаване, каквото е „MTV Unplugged“. Беше прелестно изживяване и хората в Hull бяха невероятни и звучаха фантастично. Надявам се да се насладите на записа“, коментиха Liam.

Наскоро Liam Gallagher анонсира, че ще участва безплатен концерт за хората от Националната здравна служба в The O2 на 29 октомври.

Liam Gallagher – “MTV Unplugged

This image has an empty alt attribute; its file name is ES_S-k0WsAEaV1m.jpg
  1. Wall Of Glass
  2. Some Might Say
  3. Now That I Found You
  4. One of Us
  5. Stand By Me
  6. Sad Song
  7. Cast No Shadow
  8. Once
  9. Gone
  10. Champagne Supernova