Liam Gallagher издаде още едно ново видео, “Come Back To Me” е от последния албум на певеца “As You Were”, който се появи през октомври.

След обявяването на големия си предстоящ концерт в Lancashire County Cricket Club в Манчестър, Liam Gallagher пусна ново видео към песента “Come Back To Me”, което е режисирано от Shane Meadows. Режисьорът на “This is England” / “Dead Man’s Shoes”, документира завръщането на героите на Манчестър The Stone Roses във филма от 2013 г. “Made of Stone”.

„Беше чест да работя с Shane за това видео, той е един от най-добрите британски режисьори”, споделя Liam. „Страхотно е да се завърнеш на местопрестъплението, където всичко започна, а феновете никога не ме разочароват.”

Meadows добавя: „Правил съм само два официални поп клипа, откакто започнах да режисирам филми през 1994 г. Когато получих шанса да направя видео за “Come Back To Me”, моментът беше неподходящ, тъй като бях в процес на преработка на нов сериал. Но има неща в живота, които няма как да не направиш и това беше едно от тях, след като съм огромен фен на Liam и този албум е страхотен.

Честно казано, това беше един от най-хубавите дни в работния ми живот. Феновете му са невероятни, работата с бандата и екипа е удоволствие и Liam беше абсолютен джентълмен от началото до края.

Тази покана беше огромна чест за мен и съм много горд с това, което направихме.”
Liam преди това качи снимка в Twitter, на която той и Meadows пътуват към снимачния процес.

“Come Back To Me” е част от завладяващия солов дебютен албум на певеца “As You Were”, който се изстреля директно на първата позиция със 100 000 продажби през дебютната седмица, един от трите албума тази година, които успяха да направят толкова продажби за първата седмица след излизането си. Все още на високи позиции в класациите, записът се задържа в топ 10 за цели 4 седмици, получи златен сертификат във Великобритания, а синглите надхвърлиха 50 милиона слушания в Spotify,

В световен мащаб албумът оглави класациите в Ирландия и влезе в Top 10 в още 5 страни. Скоро след пускането на албума, Liam беше удостоен с двете ключови титли на Q Awards – Q Icon и Best Live Act.

Феноменалният публичен интерес към Liam Gallagher се отразява в предстоящото му турне във Великобритания и концерта на Finsbury Park следващото лято, за който успя да продаде всичките 144 000 билета за отрицателно време. Броя на билетите е ограничен единствено от капацитета на мястото. Още 50 000 билета са пуснати за концерта в Манчестър, продажбата на които започна в петък на сайта www.ticketmaster.co.uk/LiamGallagherManchester.

В допълнение към новата дата за концерт в Манчестър, предстоящото турне на Liam във Великобритания и Ирландия също е разширено с наскоро добавени дати за концерти в Дъблин и Белфаст.

Декември:

3rd – Leeds, First Direct Arena (SOLD OUT)
4th – Glasgow, The SSE Hydro (SOLD OUT)
6th – Plymouth, Pavilions (SOLD OUT)
7th – London, Alexandra Palace (SOLD OUT)
10th – Nottingham, Motorpoint Arena (SOLD OUT)
12th – Birmingham, Arena (SOLD OUT)
13th – Cardiff, Motorpoint Arena (SOLD OUT)
15th – Brighton, Centre (SOLD OUT)
16th – Manchester, Arena (SOLD OUT)

Юни:

29th – London, Finsbury Park (SOLD OUT)
16th – Belfast, Belsonic (ADDED DATE)
29th – London, Finsbury Park (SOLD OUT)

Август:

18th – Manchester, Lancashire County Cricket Club (ADDED DATE)

Liam работи по дебютното си солово турне в Северна Америка, почти всички билети за което вече са разпродадени предварително. Той ще продължи с концертите си и в останалата част от света в края на декември, когато ще посети Австралия преди да замине за Индонезия, Бразилия и Перу в началото на 2018 г.

Албумът “As You Were” на Liam Gallagher е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте песента “Come Back To Me” в Spotify и Apple Music