След като обявиха The Cure и Foals като хедлайнери на INmusic #14, сега вече знаем още едно от големите имена в афиша на фестивала: LP. INmusic #14 ще се проведе в Загреб от 24 до 26 юни 2019.

Laura Pergolizzi, позната като LP, прибавя INmusic #14 като част от лятното си турне, с което популяризира своя пети студиен албум “Heart To Mouth“. Певицата-текстописец се опитва да бъде максимално искрена, когато е в студиото. Известна със завладяващите и мощни изпълнения на живо, както и с уникалната комбинация от изразителни вокали и прекрасни мелодии, LP ще излезе на фестивалната сцена в Загреб през юни 2019 г. Тя спечели сърцата на публиката с песни като “Lost On You“, “Muddy Waters“, “When We’re High“, а с най-големия си хит “Lost On You” има над 500 милиона стрийма в дигиталните платформи. Само за една година синглите ѝ са достигнали над 280 милиона показвания в YouTube, има и отлични рецензии от списания като Billboard, V Magazine, Interview и много други. По време на блестящата си кариера LP работи с редица страхотни музиканти, пише песни за Rihanna, Cher и Christina Aguilera. Досега е участвала в най-големите фестивали в света като Coachella, Osheaga Festival и Mad Cool Festival и ще се появи на сцените на избрани фестивали през следващата година, включително INmusic #14.

Фестивалът INmusic #14 ще се проведе на Острова на Младежта в езерото Jarun в Загреб от 24 юни до 26 юни 2019 г. Билети за фестивала и къмпинг се предлагат онлайн чрез официалния уебсайт inmusicfestival.com на цена от €67.