Канадската суперзвезда Michael Bublé с първи концерт у нас на 14 септември 2019

Michael Bublé е канадски певец, текстописец, композитор, актьор и продуцент.  В своята зашеметяваща музикална кариера, той има реализирани пет изключително успешни световни турнета, носител е на четири награди Grammy и има над 60 милиона продадени албума по целия свят.

През август тази година Bublé се завърна на сцената, след дълго отсъствие, с концерти в Дъблин, Лондон и Сидни, където изпълни най-големите си хитове пред повече от 150 000 души!

Предстоящото световното турне на музиканта ще започне със серия от 27 концерта в Америка, които стартират във Флорида на 13 февруари 2019.

Новият осми студиен албум на забележителния изпълнител носи името (Love), и е в продажба от 16 ноември 2018!

Многобройните български почитатели на Michael Bublé ще имат уникалната възможност да се насладят на феноменалните му изпълнения за пръв път на живо в Арена Армеец, София на 14 септември 2019!

„Той е изпълнител, който държи публиката в ръцете си! Вълшебният му глас е наистина ненадминат!“

  • Sydney Morning Herald

Bublé има невероятната способност да обгръща едни от най-великите песни на поп историята с прекрасния си глас!“

  • Daily Telegraph

Билети

Концертът на Michael Bublé ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 10 000 души. 

Продажбата на билети стартира на 23 ноември (петък) 2018г. от 10:00ч. и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

За членовете на фен клуба на изпълнителя билети могат да бъдат закупени още на 21 ноември (сряда) от 10:00 ч.