Във втория ден на фестивала Midalidare, Rock In The Wine Valley на сцената се качиха четири банди – Scarlet Aura, Doro, Gotthard и победителите от Piraeus Battle Of The Bands, младите Seconday.

Румънците Scarlet Aura се представиха на ниво, те са вече добре познати у нас и имат сериозно самочувствие. Изненадаха ни с кавър на “Zombie” на The Cranberries, а докато свиреха другите банди се разхождаха сред публиката и се радваха на сериозно внимание от страна на феновете. Особено певицата Aura Danciulescu 😉

Метъл-кралицата Doro изпълни своя сет по перфектен начин, но едва ли има някой, който да се учуди от това. Само два дни по-рано тя и момчетата бяха пред далеч по-капризната публика на Sweden Rock и по мнение на очевиднци са били приети радушно. Припомни на публиката песни от времето на Warlock, както и свои парчета.

Хедлайнерите Gotthard са за трети път в България, не бих казал че са супер популярни у нас, но определено са много класна банда. Сет от час и половина, представящ само най-доброто, плюс кавър на разкошната Beatles-класика “Come Together“!

Ето галериите от другите два дни на фестивала:

https://rockthenight.eu/midalidare-rock-wine-valley-den-treti-dee-snider-dirkschneider-konkurent-sevi/

https://rockthenight.eu/midalidare-rock-wine-valley-zapochna-s-piraeus-battle-bands-seconday-specheliha-vota-na-publikata/