3.8 C
София
петък, февруари 3, 2023
Основна Новини Концерти

MTV обявиха музикален фестивал у нас, очаквайте MTV Varna Beach

MTV present Varna Beach ще бъде първата голяма международна музикална продукция в България, организирана от MTV това лято. Фестивалът, който се реализира съвместно с община Варна, ще се състои на 15 юли, събота.Очакват се повече от десет световноизвестни изпълнители, както и български звезди.  Все още вървят преговори с тях, имената на участниците ще станат известни в средата на този месец. На 31 март от 10 часа започва продажбата на билети. Цената е 69 лева. Екипът на МТV предвижда да бъде разработен специален 6-месечен план за предварително представяне и популяризиране на Варна като дестинация, съчетано с международна реклама. Очаква се поне 20 хил. души да посетят събитието.

“Варна е красив град и оживена културна дестинация, което я прави идеалното място за музикално събитие на живо”, коментира Марк Суифт, старши вицепрезидент, Commercial & International Ad Sales, VIMN UK (Viacom International Media Networks). “Нямаме търпение да започнем работа по това събитие и заедно с община Варна да осъществим една незабравима нощ за хората от Варна. В същото време MTV presents Varna Beach ще спомогне и за популяризирането на най-добрите неща, които България може да предложи на света”.

“Вълнуваме се от факта, че на 15 юли ще бъдем домакин на MTV във Варна и това ще бъде най-голямото събитие на живо, организирано някога в града”, заяви кметът Иван Портних. Според него впечатляващото музикално и медийно събитие създава голям положителен ефект, потенциално предоставяйки икономически стимул и позитивно отношение сред младите хора на България.

“Събитията на MTV винаги са грандиозни и ефектни. Хората от Варна и България могат да бъдат много горди от това невероятно партньорство, което отне две години на преговори до неговото успешно приключване”, заяви от своя страна Робърт Куирк, президент на ROQU Media. Трите основни цели на събитието са популяризирането на България като дестинация, стимулиране на икономическия растеж и вдъхновение за младите хора, обясни още Куирк.

Като част от събитието MTV presents Varna Beach на живо от Варна ще бъде осъществено специално шоу, което ще бъде излъчено по света от водещите международни музикални телевизионни канали на MTV.

Предстои да бъде обявена допълнителна информация. Актуална информация може да намерите на уебстраницата на събитието: http://mtvpresentsvarnabeach.com/.

error: Alert: Content is protected !!