Gojira пуснаха запис от своето шоу “Live at Red Rocks“, може да му се наслаждавате на официалния сайт на групата gojira-music.com през следващите 24 часа.

Opeth и Gojira бяха заедно на това турне, като и двете групи филмираха своите изпълнения. Opeth издадоха своя “Garden Of The Titans: Live At Red Rocks Amphitheatre” още през 2018-та, сега можем да гледаме и Gojira със запис от същия концерт.

Междувременно, групата завършва работата по своя 7-ми албум в студиото, след като се оказа, че няма да може да предприеме своето лятно турне с Deftones и Poppy.

Радваме се най-накрая да споделим нашия Live at Red Rocks. Заснет преди 3 години, на 11 май 2017 г., по време на турнето ни в САЩ с Opeth и Devin Townsend Project. Невероятен спомен за нас в един спиращ дъха пейзаж. През цялото време държахме очаквахме специален момент, за да го издадем. Забавен факт, това беше 1000-тото шоу на Gojira.

След като станахме свидетели на разпадането на нашето лятно турне за 2020, решихме, че е удачен момент да се върнем назад, преди да се върнем на отново път. В момента работим за определяне на датите за ново турне, което ще се проведе през следващата година. Все още не сме в състояние да потвърдим конкретните дати, но се надяваме да имаме повече новини за вас през следващите седмици“.

https://youtu.be/UjF-lg0na2E