Шоуто на Dropkick Murphys в София е едно от най-чаканите събития тази година. 

Ирландската банда от Бостън най-после ще направи първия си концерт в България – на 5 юни в столичния Зимен дворец на спорта, по покана на радио Тангра Мега Рок

Поради многото запитвания, можем да ви уверим, че са предвидени специални места за хората със затруднено придвижване – вижте подробностите: 

Всички притежатели на билети, които се придвижват с колички (и техните придружители) ще влизат през служебния вход, като местата им са с лесен достъп – в партерната алея – вдясно от сцената. Този сектор се намира близо и до специалната тоалетна за хора със затруднено придвижване. 

С девет студийни албума зад гърба си, Dropkick Murphys се наложиха като най-силната американска келтик пънк формация, като последният – “11 Short Stories of Pain & Glory” (2017) се оказа и най-успешният в цялата им над 20-годишна история.

Още през 2006, сингълът ‘I’m Shipping Up to Boston’ беше избран от Мартин Скорсезе за основно музикално парче в спечелилия ‘Оскар’ филм ‘От другата страна’ (The Departed) с Леонардо ди Каприо, Мат Деймън, Джак Никълсън и Марк Уолбърг и това изстреля Dropkick Murphys в небесата, като направи групата още по-популярна.

И все пак, Dropkick Murphys предпочитат срещите с феновете си на живо – коцертите им са заредени с невероятна енергия – истински експлозивно шоу, в което публиката не спира да подскача, танцува и пее.

А преди тях ще имаме възможност да видим и Frank Turner!