Neal Morse Band представят „An Evening Of Innocence & Danger: Live in Hamburg“, концертен запис от тяхното турне през 2022 г. в подкрепа на най-новия им студиен албум.

Записано на живо в Германия, това издание от 3 диска улавя групата в добра форма, представяйки „Innocence & Danger“ и много повече в продължение на почти 2 часа и половина, и излиза днес, 14 юли 2023 г.

Neal Morse, Mike Portnoy, Randy George, Eric Gillette и Bill Hubauer демонстрират химия като никой друг в музикален документ за това турне, подкрепяйки техния четвърти студиен албум, издаден през 2021 г. „Турнето Innocence and Danger на NMB беше невероятно изживяване през цялото време наоколо и концертът в Хамбург наистина се отличаваше!“, казва Neal, „Бандата стреляше с всички сили и публиката беше толкова близо до нас и ревеше от първата нота.

Mike Portnoy продължава: „Това беше първото ни турне след пандемията, така че всички (включително публиката) бяха просто щастливи, че отново сме на концерти, изживявайки музика на живо заедно. Особено много усетихме любовта и емоциите тази вечер в Хамбург, който винаги е бил невероятна публика за NMB.“

Слушайте целия албум тук:

Смесен и мастериран от дългогодишния сътрудник Jerry Guidroz, албумът ще бъде наличен като лимитиран 3CD дигипак и дигитален албум и вече е достъпен за предварителна поръчка тук.

Neal Morse Band An Evening Of Innocence & Danger: Live in Hamburg

CD1:
1. Do It All Again
2. Bird On A Wire
3. Your Place In The Sun
4. Another Story To Tell
5. The Way It Had To Be
6. Bridge Over Troubled Water
7. Waterfall

CD2:
1. Not Afraid Pt. 2
2. Beyond The Years

CD3:
1. The Great Similitude Medley