Индъстриъл легендите Nine Inch Nails бяха подготвили изненади за тези, които присъстват на концерта на групата в Куяхога Фолс, Охайо на 24 септември.

Няколко бивши членове на групата се качиха на сцената в Blossom Music Center заедно с Trent Reznor и настоящия състав. Сред тях бяха бившият басист и вокалист Danny Lohner и бившият барабанист Chris Vrenna. Заради значителния им принос към наследството на групата, те бяха официално въведени в Залата на славата на рокендрола заедно с активния състав на групата през 2020 г.

Поради ограничения за броя на музикантите, бивш кийбордист, перкусионист и вокалист Charlie Clouser и бившият китарист Richard Patrick (сега от Filter) не успяха да стигнат до залата, въпреки най-добрите намерения на Reznor.

Това обаче не им попречи да участват и в шоуто тази вечер. И четиримата от гореспоменатите се присъединиха към Nine Inch Nails на сцената за края на сета на групата, за някои песни от по-ранна ера. Те също така изсвириха за първи път кавър на живо на хита на Filter от 1994 г. „Hey Man, Nice Shot“, в който Patrick беше водещ вокал.

Следват няколко “пиратски” записа на фенове:

Подгряващи бяха Nitzer Ebb и Ministry, а сетлистът на NIN бе:

01. Somewhat Damaged
02. March Of The Pigs
03. Piggy
04. Heresy
05. Less Than
06. The Lovers
07. Reptile
08. Sanctified
09. Copy Of A
10. Shit Mirror
11. God Break Down The Door
12. The Perfect Drug
13. Closer
14. The Big Come Down
15. Burn
16. The Hand That Feeds
17. The Frail

С Richard PatrickDanny LohnerCharlie Clouser & Chris Vrenna:

18. Eraser
19. Wish
20. Sin
21. Gave Up
22. Hey Man, Nice Shot (Filter cover)
23. Head Like A Hole