Metallica: “72 Seasons”

“72 Seasons” показва банда, която знае как да напише риф, знае как да напише песен, явно отворена е към опитването на нови неща въпреки дългогодишната си кариера и си прекарва страхотно, правейки всичко това. Албумът си струва да му се отдели време и е достойно допълнение към легендарната дискография на Metallica.

Temples: “Exotico”

Действието в четвъртия дългосвирещ албум на Temples, продуциран от Sean Ono Lennon и миксиран от Dave Fridmann (Beach House, Spoon, The Flaming Lips), се развива на невъзможно утопичен остров, измислен от членовете на бандата. С блестящия колаж от психеделия, краутрок и дрийм поп на “Exotico” този свят оживява в кристални подробности. Албумът разглежда широк диапазон от екзистенциални теми: мимолетността, смъртността, връзката ни с природата и необятността на разума.

Infected Rain: “The Devil’s Dozen”

Молдовската метъл банда издава на DVD/Blu-ray и 2-CD Digipak изпълнението, което през ноември 2021 г. беше излъчено като ексклузивен стрийм, достъпен само за 8 дни. “След издаването на The Devil’s Dozen за 13-ата ни годишнина, получавахме толкова любов от феновете и сега концертът вече има и своето физическо копие”, каза вокалистката Lena Scissorhands.

Joe Bonamassa: “Tales Of Time”

“Tales Of Time” е изпълнение на живо на последния издаден студиен албум на Joe Bonamassa – “Time Clocks”. Концертът е заснет през август 2022 г. в легендарния Red Rocks Amphitheatre. Виртуозният стил на свирене на Joe, примесен с уникалната му блус рок техника и усет, издигат изпълнението на стратосферно ниво.