The Beatles: “Revolver (Super Deluxe)”

От “Taxman” до “Tomorrow Never Knows“, “Revolver” на The Beatles е миксиран наново от продуцента Giles Martin и Sam Okell и извлечен директно от оригиналните четирипистови мастър ленти. Аудиото е с невероятна яснота благодарение на авангардна технология, разработена от награждавания екип от WingNut Films Productions Ltd. на Peter Jackson.

Dead Cross: “II”

Когато Dead Cross издадоха едноименния си дебютен албум през лятото на 2017 г., в интервю за Rolling Stone Mike Patton каза: “Вече не съм същият млад здравеняк, опитващ се да се докаже. За мен създаването на такъв албум е изцяло музикално приключение. Просто мисля, че е много забавно и ме кара да се усмихвам”. Dead Cross включва някои от най-експерименталните и хардкор музиканти – Dave Lombardo (барабани), Michael Crain (китара), Justin Pearson (бас) и споменатият Patton на вокали, но в същината си това е група забавляващи се приятели, отдаващи почит на музиката, която обичат, и канещи феновете да се присъединят към това пътешествие. Именно това приятелство събира отново членовете на групата и ни носи новия им албум “II“.

King Gizzard and the Lizard Wizard: “Changes”

Търпението води до хубави неща и прекрасният “Changes” си заслужава всяка една от 2 628 000 минути, които King Gizzard and The Lizard Wizard влагат в него. Потопен в топлия звук на r’n’b от 70-те и воден от прости смени на акордите, петият албум на групата за 2022 г. е блестящо софтпоп чудо.