Stone Temple Pilots разкриха името на своя нов вокалист – това е Jeffrey Adam Gutt от американското издание на “The X Factor“, основател и на ню-метъл бандата Dry Cell. Той се е явил на прослушване през септември 2016 и е избран официално през май 2017-та. Както вече писахме, бандата изнесе първия си концерт с него по-рано тази сутрин (14-ти ноември вечерта  в САЩ) в легендарния Troubadour в Холивуд, Калифорния.

В последните месеци Jeff Gutt записва активно нов материал в студио Redondo Beach, с Dean DeLeoRobert DeLeo и Eric Kretz.

Robert DeLeo казва, че за пръв път е чул Gutt, когато е бил на турне с Hollywood Vampires. “Бяхме в Pine Knob в Детройт, откъдето е и Jeff, и след шоуто един от приятелите ни дойде и каза “Човече, трябва да чуеш този глас. Така започна всичко”.

Това изглежда не е всичко – в продължение на седмица Stone Temple Pilots публикуват в социалните мрежи части от пъзел, който е корицата на новият им сингъл. Той вече е изпратен на радиостанциите в САЩ и ще го чуем съвсем скоро.