Trampled Down Below” е една от новите песни в “Grimmest Hits” – новият албум на групата, който ще бъде издаден на 19-ти януари от Entertainment One.

“Grimmest Hits” tracklist:

01. Trampled Down Below
02. Seasons Of Falter
03. The Betrayal
04. All That Once Shined
05. The Only Words
06. Room Of Nightmares
07. A Love Unreal
08. Disbelief
09. The Day That Heaven Had Gone Away
10. Illusions Of Peace
11. Bury Your Sorrow
12. Nothing Left To Say