Появи се още информация за за очакваните концерти на Voices Of Rainbow у нас.

Вече знаете, че “Voices Of Rainbow” ще бъдат гости на Beer Fest 2017 в Ямбол. Хитове на легендарните Rainbow ще бъдат изпълнени пред българска публика от двама бивши нейни вокалисти – Graham Bonnet и Doogie White. На сцената с тях ще видим още няколко виртуозни музиканти. Bernhard Welz е австрийски барабанист, който с Kaitner Z Doka (Хърватия) на бас китарата е работил с редица големи имена. Емблематични са техните проекти с Mark King (Level 42), Jon Lord и Roger Glover (Deep Purple), Steve Lukather (Toto), Dan McCafferty (Nazareth). На хамонда ще застане най-добрият органист във Великобритания и един от световните гурута на този инструмент – Gary Baldwin (Portishead). Наскоро той беше и главен органист на Blues Fest Royal Albert Hall и свири заедно с Ronnie Wood и Mick Taylor от Rolling Stones, а също така и с великия Van Morrison. Басистът Davey Rimmer е поредният музикант на световно равнище в тази супер група. Той е настоящ басист на Uriah Heep.

Концертите са със свободен вход и са подарък от общината за всички жители и гости на Ямбол по повод празника на града. А любителите на музиката и рока ще станат свидетели и участници в четиридневен музикален празник, събрал истинско съзвездие от едни от най-добрите световни и български изпълнители.

Освен в Ямбол, “Voices Of Rainbow” ще свирят и в Пловдив, летен театър “Бунарджика” на 3-ти юни. За съпорт банда са избрани Sheky Band