Арт-рок триото Palaye Royale пусна новата си песен „Broken“ чрез Sumerian Records.

Продуцирана от номинирания за Grammy Chris Greatti (който наскоро работи с Machine Gun Kelly и Yungblud), песента се задълбочава в сложността на обречен и токсичен романс, представена от експлозивен припев и болезнено уязвими стихове. Придружаващото видео, режисирано от Eva Dolezalova, е заснето в манастир от 12 век в Прага.

В мрачни моменти е от решаващо значение да намериш светлината и да прераснеш в нещо още по-красиво“, обяснява вокалистът Remington Leith. „Да бъдеш пречупен означава, че имаш възможност да се върнеш обратно в още по-добра версия“. Видеото оживява тази концепция с визуалната символика на горяща роза, представляваща отхвърлянето на опетнената любов, последвано от изкупление, метаморфоза и прераждане.

Palaye Royale се състои от отрастналите в Лас Вегас братя Remington Leith (вокал), Sebastian Danzig (китара) и Emerson Barrett (барабани). Издаването на “Broken” идва след тяхното напълно разпродадено хедлайн турне из Европа, на което групата представи своя рокендрол цирк на някои от най-големите си шоута досега.

Брит-поп, глем рок и арт-пънк, Palaye Royale спечелиха легион от обсебващи, култови фенове със своя забързан мръсен рокендрол и несравнимо нахалство, натрупвайки над половин милиард стриймове през цялата си кариера. Триото донесе съпоставяне на блясъка и мръсотията на техните тийнейджърски години, прекарани в Лас Вегас, преди да се преместят в Лос Анджелис. Те си проправиха път през безмилостната рок сцена в Ел Ей, благодарение на безразсъдните си изпълнения на живо, лиричната уязвимост и способност за ненормативно себеизразяване. Групата подготвя “Fever Dream“, своя четвърти пълнометражен студиен албум и продължение на “The Bastards” от 2020 г.

Palaye Royale: “Fever Dream”

 1. Broken
 2. Lifeless
 3. No Love in LA
 4. Daddy Long Legs
 5. King of the Damned
 6. Overdose (Sweet Jane)
 7. Masked Sorrow
 8. Punching Bag
 9. Paranoid
 10. Line It Up (Deep End)
 11. Off With The Head
 12. Debilitate Me
 13. Oblivion