Изпълнението на Paradise Lost от онлайн концерта на 5 ноември 2020 г. ще бъде издадено като Blu-ray / DVD на 16 юли.

Заснет в нощния клуб The Mill близо до родния град на групата Йоркшир, Англия, Blu-ray записът е режисиран от Ash Pears, който преди това е работил с групата върху музикалните им клипове за “Medusa” и “Obsidian“. Смесена от Les Smith и мастерирана от Jaime Gomez Arellano, аудио версията на шоуто ще се предлага в различни формати, включително CD, Blu-ray и винили с различни цветове.

Групата коментира: “Поради забраната за музика на живо, ние, както и много други групи, трябваше да се адаптираме и да направим нещо, което никога не сме предполагали, че ще трябва да правим. Решихме да не се опитваме да се преструваме, че в залата има публика с нас. Беше почти забавно да свирим за първи път някои от новия ни албум “Obsidian“. Вече можем да обявим, че ще издадем това шоу като официален CD / Blu-Ray и винил на 16 юли 2021 г.“

Концертният албум е озаглавен „At The Mill“ и групата го представи с версия на „Darker Thoughts“, която може да гледате по-долу. Включени са 16 песни, като някои от тях са изпълнени за пръв път на живо – „Fall From Grace“ и „Ghosts“. Можете да го поръчате предварително тук.

Paradise Lost: “At The Mill”

01 – “Widow
02 – “Fall From Grace
03 – “Blood And Chaos
04 – “Faith Divides Us – Death Unites Us
05 – “Gothic
06 – “Shadowkings
07 – “One Second
08 – “Ghosts
09 – “The Enemy
10 – “As I Die
11 – “Requiem
12 – “No Hope In Sight
13 – “Embers Fire
14 – “Beneath Broken Earth
15 – “So Much Is Lost
16 – “Darker Thoughts

(Евентуално) ще имаме щастието отново да гледаме Paradise Lost отново през декември в София: