Световните дати за концертите на групата продължават и през 2018 г.

Групата, записваща с Fueled By Ramen, Paramore, представи видеото към “Rose-Colored Boy”, последния сингъл от петия студиен албум на групата “After Laughter”. Очарователно ироничният клип е режисиран от Warren Fu (The Weeknd, Haim). Гледайте го тук: https://goo.gl/wbs67u

Междувременно групата ще започне турнето си “Tour Four” тази седмица, с което ще направи дългоочакваното си завръщане в Австралия и Нова Зеландия за първите си концерти там след повече от 5 години, като ще посети и Индонезия, Филипините, Япония и Хавай. След това Paramore ще отплават за круиза “Parahoy! Deep Search”, третото издание на известното ваканционно изживяване “Parahoy!”, обикалящо по море от Маями, Флорида до Насау, Бахамски острови от 6-ти до 10-ти април 2018 г. Освен това бандата ще има участия на летни фестивали като Boston Calling на 25-ти май, Манчестър, TN’s Bonnaroo Music & Arts Festival (от 7-ми до 10-ти юни), което ще отбележи първото участие на групата от Нашвил на известния фестивал в родния си щат. За повече информация посетете сайта: http://www.paramore.net/tour.

Първият албум на Paramore за повече от четири години, “After Laughter”, може да се намери на музикалния пазар и дигиталните платформи за музика. Подчертан от синглите “Hard Times”, “Told You So” и “Fake Happy”, албумът дебютира на 6-то място в SoundScan/Billboard 200 след излизането си през май 2017 г., което е третият последователен дебют в топ 10 на групата. Албумът се доказа като един от най-високо оценените записи на 2017 г. и получи одобрението на критици като NPR¸ Rolling Stone, Billboard, The Guardian, SPIN, Noisey, Alternative Press, Brooklyn Vegan, Fuse и Stereogum, които го включиха в списъците си за най-добър албум за 2017 г.

Paramore отбелязаха излизането на албума си “After Laughter” като прекараха голяма част от 2017 г. на път, събирайки адмирациите на хората от цялата страна. „Концерт на Paramore през 2017 г. впечатлява само с подреждането на хитовете един след друг докато се пуснат светлините”, заяви SPIN, a според Billboard „Hayley Williams изпълнява своята роля перфектно, с куфеенето и танците на сцената.” Може би Mashable обобщава по-най добрия начин: „Без да се страхуват от емоции, Paramore предоставят терапевтичното поп-рок шоу, от което 2017 се нуждае.”

Албумът на Paramore “After Laughter” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте парчето “Rose-Colored Boy” в Spotify и в Apple Music