На 24 април /понеделник/ столичният клуб Live & Loud ще бъде разтърсен от няколко екстремни банди.

Духът, темперамента и стиловото разнообразие, което те ще донесат предлагат едно интересно и запомнящо се събитие. Източно европейското турне Legasy Balkans 2017 на полските мело блекове Christ Agony събра заедно младата веронска блек метъл петорка Eternal Samhain, родните дет машини Eufobia и hereAndNow.

Update (24.04):

Поради непредвидено стекли се обстоятелства, независещи от промоутърите на италианската група Eternal Samhain вчера и беше отказан достъп до територията на България.Това наложи някои промени в графика, който можете да видите по-долу. По този начин се надяваме италианците да успеят да решат проблема и да се включат в събитието.

20:30 Doors Open

21:00 – 21:30hereAndNow

21:45-22:25Eufobia

22:40-23:40Christ Agony

23:55-00:30Eternal Samhain

 

Билети можете да намерите в Eventim в цялата страна,  както и от системата на http://www.eticketsmall.com/. Имате още ден и половина, за да се снабдите с пропуска на цена 20 лв. В деня на събитието цената им ще бъде 25 лева.

Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Лица под 18 години влизат единствено с родител и декларация за достъп на непълнолетни.

Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

За въпроси и текуща информация посетете страницата на събитието.