Ozzy празнува премиерата с впечатляващо международно събитие за татуировки вчера и signing сесия в Лос Анджелис днес.

Албумът е наличен във всички дигитални платформи тук и за поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук

Носителят на награди „Грами“ изпълнител/автор Ozzy Osbourne и член на Залата на славата на рокендрола издаде първия си солов албум от почти 10 години насам – “Ordinary Man“. Той е на наличен във всички дигитални платформи тук и за поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук.

За да отпразнува премиерата на албума, Ozzy беляза музикалната история, организирайки най-мащабното международно събитие за татуировки и listening сесия на албума в 50 световни града вчера. Феновете на рок енд рол иконата слушаха албума преди всички останали и бяха първите, които избираха от колекцията ексклузивни татуировки, вдъхновени от Ozzy.

Днес Ozzy се завръща в Amoeba Records в Холивуд, Калифорния, където за последен път организира in-store събитие през юни 2010 г., за ексклузивна signing сесия.

Ordinary Man излиза след релийза на три нови класики от Ozzy. Епичното рок парче и първи сингъл от албума „Under The Graveyard“ събра 15 милиона стрийма и 5,3 милиона гледания в YouTube. С премиера миналата седмица, едноименният сингъл от албума и и филмова балада „Ordinary Man“, в колаборация с Elton John, е със 7 милиона стрийма до момента, а експлозивният трак „Straight To Hell“, с участието на китариста на Guns N’ Roses – Slash, отбеляза 6,9 милиона стрийма и 4,2 милиона гледания в YouTube.

Като най-нов сингъл от албума се нарежда разтърсващата колаборация на Ozzy с Post Malone в парчето „It’s A Raid”, което излезе вчера. От хармоничния, но дяволски блус метъл „Eat Me“, през извънземното и зловещо „Scary Little Green Men“ и поетичната изповед „Holy For Tonight“, Ordinary Man разкрива всичките страни на една от най-запомнящите се, бунтарски и въздействащи икони на всички времена.

Изживейте Ordinary Man сега!


Ordinary Man е първият солов албум на Osbourne от почти 10 години насам. Записан в Лос Анджелис, мащабният проект обединява продуцента Andrew Watt на китари, Duff McKagan (Guns N’ Roses) на бас и Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) на барабани, и включва колаборации с Elton John, Post Malone и Tom Morello.

Ozzy Osbourne – “Ordinary Man

1. Straight To Hell (feat. Slash)
2. All My Life
3. Goodbye
4. Ordinary Man (feat. Elton John)
5. Under The Graveyard
6. Eat Me
7. Today Is The End
8. Scary Little Green Men
9. Holy For Tonight
10. It’s A Raid (feat. Post Malone)
11. Take What You Want (Post Malone feat. Ozzy Osbourne and Travis Scott)

Ordinary Man излиза у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, с медийната сила на радио Z-Rock.