Както знаете, остава малко повече от месец до началото на третото издание на фестивала за дуум и блек метъл Autumn Souls Of Sofia 2017, който ще се проведе на 25 и 26 октомври в столичния клуб Live&Loud.

За съжаление отново се налагат промени почти в последната минута. Искаме да уведомим всички фенове, че французите Nocturnal Depression отпадат от афиша на фестивала. Причините не са напълно известни и на екипа, тъй като през последните седмици общуването с тях ставаше все по-трудно, докато изобщо отказаха всякаква обратна връзка. Възможно е затрудненията и неяснотата в плановете им да идват и от липсата на барабанист към момента, но всичко остава в рамките на хипотезите.

На мястото на Nocturnal Depression няма да има друга група. Поради тази причина организаторите решиха да компенсират феновете като намалят цената на билетите. И така цените на пропуските стават съответно:

35 лв. за двудневен билет и 40 лв. при закупуване на входа. Еднодневните билети също са с редуцирани цени и стават 20 лв.и 25 лв. на входа и за двата фестивални дни, като в дните на провеждане на феста до началото на концертите се запазва по-ниската цена.

Помислено е и за компенсация към вече закупилите своите билети. Те имат два варианта между, които да избират – или да си получат обратно разликата в цената направо на входа при посещението на събитието или да посетят тематичното пред-парти на 24 ноември безплатно.

Билети, както и до сега можете да намерите в мрежата на eTicketsmall.

Повече информация за групите, организаторите, както и текущи новини можете да намерите на официалните ресурси на фестивала:

Страница на събитието: https://www.facebook.com/events/300889190311261/