Бандите от Projector Plus – и във френски ефир! Радиостанции във Франция излъчват предаване, посветено на инди артистите ALI, Me And My Devil, No More Many More, Stop the Schizo, Jin Monic, Lek City Case и NiB:Now in Bulgaria.

Предизвикателната в много отношения за хората на изкуството изминала година позволи на много музиканти да отделят повече време за нови идеи, песни и записи. А продукцията, „родена в изолация“, на групата свободни артисти, обединени от Projector Plus, намери адекватно свое място в личните плейлисти на публиката благодарение и на българските медии.

Тази седмица и френски радиостанции ще представят ALI, Me And My Devil, No More Many More, Stop the Schizo, Jin Monic, Lek City Case и NiB: Now in Bulgaria на своите слушатели. Програмата Trafic 2 Rock съществува от 2005 г. и е посветена на артисти, автори и изпълнители на авторска продукция и независими лейбъли – малки и неизвестни, но –  ангажирали френските музикални редактори. Целта на предаването, което се излъчва в три френски радиостанции, е да даде ефир на качествени инди артисти и да ги представи на публиката.

От 7 до 13 юни бандите от Projector Plus крю звучат по: Radio Païs в понеделник от 9 p.m., по Radio RDwa в сряда от 9 p.m., по Radio Fréquence Luz в четвъртък от 6 p.m. и в неделя от  5 p.m.

Следвайте Projector Plus в YouTube, Facebook и Instagram.