Пънкарите от Бъркли, Калифорния, представиха ново видео от своя актуален албум “Tomorrow Never Comes“, който бе издаден на 2 юни от Epitaph.

Десетият студиен албум на групата “Tomorrow Never Comes” е продуциран от дългогодишния сътрудник, китаристът на Bad Religion и основател на Epitaph, Brett Gurewitz.

Носещи същата сурова енергия от създаването си през 1991 г., Rancid са смятани от Stereogum за “неспособни да направят лош албум”.

Punk News се възхитиха: „Rancid прави радикален ляв завой от нормата, преминавайки далеч отвъд границите, не само на пънка, но и на традиционните правила на самата музика, създавайки най-оригиналния звук, излизал от всеки музикален артист след Бетовен“.

През последните три десетилетия Rancid останаха яростно независими, никога не губейки лоялността си към своята общност или един към друг. Музиката им се изправя срещу политически и социални проблеми, като същевременно балансира лични истории за любов, загуба и разбито сърце с отношение. Продължавайки традициите и духа на оригиналните пънк рок групи, появили се преди, Rancid се превърнаха в легенда и вдъхновение за пънк групите, които идват след това.

Вижте и новото видео, “Live Forever”

Rancid “Tomorrow Never Comes”:

01. Tomorrow Never Comes
02. Mud, Blood, & Gold
03. Devil In Disguise
04. New American
05. The Bloody & Violent History
06. Don’t Make Me Do It
07. It’s a Road to Righteousness
08. Live Forever
09. Drop Dead Inn
10. Prisoners Song
11. Magnificent Rogue
12. One Way Ticket
13. Hellbound Train
14. Eddie the Butcher
15. Hear Us Out
16. When The Smoke Clears

Предстоящите концерти на групата:

15.09 – Montreal, QC – Music4cancer 2023
16.09 – Quebec City, QC – Envol Et Macadam 2023
18.09 – Boston, MA – House Of Blues
19.09 – Boston, MA – House Of Blues
21.09 – Louisville, KY – Louder Than Life Fest
8.10 – Sacramento, CA – Aftershock